Στρώματα ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ασύγκριτη αίσθηση χαλάρωσης!

Prime Pocket, 3 Ζωνών

PDFΕκτύπωσηEmail
Σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τελευταίες εξελίξεις στην βιομηχανία του ύπνου επιτάσσοντας στρώματα με αυξημένο ύψος και «πλούσια» υλικά.
Τιμή πώλησης 145,00 €
Τιμή / κ.:
Διάσταση
afronline_prime_pocket_2020_edition
3_zoned_pocket_spring_system_usa
3_zoned_pocket_spring_system
Περιγραφή

Στρώμα Prime Pocket 3 Ζωνών

Το Στρώμα Prime Pocket της AfrOnline αποτελεί ένα νέο μοντέλο στρώματος, το οποίο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τελευταίες εξελίξεις στην βιομηχανία του ύπνου επιτάσσοντας στρώματα με αυξημένο ύψος και «πλούσια» υλικά.
Έτσι λοιπόν το Prime Pocket κατασκευάζεται με αυξημένου πάχους αφράτα αφρώδη υλικά (τελευταίας γενιάς), συνθέτοντας έτσι ένα ογκώδες & συγχρόνως άκρως αναπαυτικό 26cm στρώμα εντός του οποίου ο πυρήνας  αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας Ανεξάρτητα Ελατήρια – Pocket Springs (επενδεδυμένα ελατήρια σε θήκες), τα οποία προσδίδουν τα μέγιστα στον βαθμό ανατομικότητας του στρώματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα γενιά ελατηρίων (προερχόμενη από Αμερική) που τοποθετείται στο Prime Pocket χαρακτηρίζεται από 3 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας (3ZPSS – Three Zoned Pocket Spring System) για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση για τον τέλειο ύπνο.
Αναλυτικότερα, η πρώτη στρώση -επί των ελατηρίων- αποτελείται από 20mm αφρώδες DURO Foam με κορυφαία αντοχή , για την απαραίτητη μόνωση των ελατηρίων αλλά και για μέγιστη αντοχή με την πάροδο του χρόνου (η οποία επισφραγίζεται με την 5ετή εγγύηση της AfrOnline). Στη συνέχεια, στην ανώτερη στρώση (πλην των υλικών του καπιτονέ υφάσματος) τοποθετείται 20mm από το άκρως ανατομικό αφρώδες Comfort Foam, το οποίο προσδίδει χαρακτηριστικά πολυτελείας στο στρώμα. Το Comfort Foam είναι η ναυαρχίδα των Αφρώδων Υλικών Στρωματοποιίας και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και δοκιμών των μεγαλύτερων βιομηχανιών της Ευρώπης.
Τέλος, το ύφασμά του είναι εμποτισμένο με «Aloe Vera», η οποία φημίζεται για τις δεκάδες ευεργετικές της ιδιότητες και έχει υποστεί Capitone επεξεργασία με Υποαλλεργική βάτα Dacron + διαπνέουσα μεμβράνη-φίλτρο αερισμού, αποτρέποντας τα Ακάρεα & την ανάπτυξη βακτηρίων.

Υλικά:

 1. Ύφασμα Πλεκτό «Aloe Vera» με Capitone επεξεργασία
 2. Υποαλλεργική Λευκή Βάτα Dacron
 3. Φίλτρο αερισμού
 4. Comfort Foam 20mm (Εξαιρετικά Ανατομικό Αφρώδες υλικό)
 5. DURO Foam 20mm (Αφρώδες υλικό αντοχής)
 6. Pocket Spring Unit (270τμχ / τ.μ)
 7. Περιμετρική στήριξη Foam Support

Τεχνικές Προδιαγραφές Υλικών:

 • Ανεξάρτητα Ελατήρια σε θήκη (Pocket): Eυρωπαϊκό ανοξείδωτο ατσάλι 1,80mm
 • Comfort Foam 30 kg/m3
 • Duro Foam 35 kg/m3
 • Πλεκτό Αντιμικροβιακό ύφασμα «Aloe Vera»400gr/m2

Επιπλέον, όλα τα στρώματα της AfrOnline διαθέτουν:

 • Φερμουάρ, για τον οπτικό έλεγχο και την εξακρίβωση της άριστης ποιότητας των υλικών.

Σειρά Special:

Τα στρώματα της σειράς Special αποτελούνται από ανεξάρτητα ελατήρια, τα οποία παρέχουν στο σώμα την άρτια στήριξη και την τέλεια επαναφορά.
Έτσι κατανέμεται το βάρος του σώματος ομοιόμορφα και χαλαρώνουν οι μυς, πετυχαίνοντας τη μέγιστη ανατομικότητα.
Η άνεση και η αντοχή διασφαλίζουν ηρεμία και ισορροπία στον ύπνο, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα σε εξαιρετική τιμή.

Διαστάσεις:

Διαθέσιμο σε 17 μεγέθη: από (80cm x 200cm) έως (160cm x 200cm) ή παραγγείλετε τις συγκεκριμένες διαστάσεις που σας εξυπηρετούν (π.χ 90cm x 190cm) ως σημείωση στην Οnline παραγγελία σας.

Το ύψος του στρώματος μπορεί να παρουσιάζει απόκλιση +/- 1,5cm, λόγω της φύσης των υλικών.

Στρώματα AfrOnline:

Όλοι οι τύποι στρωμάτων της AfrOnline κατασκευάζονται από επιλεγμένα, πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους, υλικά, ενώ η παραγωγή τους ελέγχεται σε όλα τα στάδιά της με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Η επιλογή του στρώματος που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσετε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Οι τιμές είναι τελικές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις και τεχνάσματα.