Πίσω στο: Στρώματα με Ελατήρια

Extra Bonnell Economy

PDFΕκτύπωσηEmail
Τιμή πώλησης 115,00 €
Τιμή / κ.:
Διάσταση
economy_extra
Περιγραφή

Στρώμα Economy Extra Bonnell

Το Στρώμα Economy Extra Bonnell είναι η αναβαμισμένη έκδοση του Στρώματος Economy, με την προσθήκη εξαεριστήρων για τον αερισμό του στρώματος και επιπλέον αφρώδη ανατομικά υλικά. Πρόκειται για άριστη επιλογή «Value for Money», αφού η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών, το καθιστούν ασυναγώνιστο. Το Στρώμα Economy Extra Bonnell συνοδεύει 4ετή εγγύηση, γεγονός το οποίο επαληθεύει και την ποιότητα όχι μόνο των υλικών του αλλά και της κατασκευής του.

Υλικά:

  1. Ύφασμα τύπου Jacquard
  2. Βάτα Dacron Polycotton
  3. Foam 2cm
  4. Κετσέ συνθετικό (σύμμεικτες ίνες)
  5. Bonnell Spring Unit (116τμχ / τ.μ)
  6. Περιμετρική στήριξη Foam Support

Τεχνικές Προδιαγραφές Υλικών:

Επιπλέον, όλα τα στρώματα AfrOnline διαθέτουν:

Διαστάσεις:

Διαθέσιμο σε 17 μεγέθη: από (80cm x 200cm) έως (160cm x 200cm) ή παραγγείλετε τις συγκεκριμένες διαστάσεις που σας εξυπηρετούν (π.χ 90cm x 190cm) ως σημείωση στην Οnline παραγγελία σας.

Το ύψος του στρώματος μπορεί να παρουσιάζει απόκλιση +/- 1cm, λόγω της φύσης των υλικών.

Στρώματα AfrOnline:

Όλοι οι τύποι στρωμάτων της AfrOnline κατασκευάζονται από επιλεγμένα, πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους, υλικά, ενώ η παραγωγή τους ελέγχεται σε όλα τα στάδιά της με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Η επιλογή του στρώματος που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσετε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Οι τιμές είναι τελικές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις και τεχνάσματα.