Πίσω στο: Στρώματα Αφρού

Memory Foam

PDFΕκτύπωσηEmail
Το Στρώμα Memory Foam είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που υποφέρετε από πόνους στην σπονδυλική στήλη και θέλετε ένα στρώμα που να σας… θυμάται!
Τιμή πώλησης 195,00 €
Τιμή / κ.:
Διάσταση
afronline_memory_foam_newphotos
afronline_memory_foam_logo_zoom
afronline_memory_foam_bed_photo
Περιγραφή

Στρώμα Memory Foam

Το Στρώμα Memory Foam είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που υποφέρετε από πόνους στην σπονδυλική στήλη και θέλετε ένα στρώμα που να σας… θυμάται! Το Στρώμα Memory Foam φέρει την τεχνολογία των Memory Foams, δηλαδή των υλικών μνήμης που αντικαθιστούν τα ελατήρια ενώ παράλληλα η πίεση που τους ασκεί το σώμα σας διατηρείται στο πορώδες του υλικού αυξομειώνοντάς το αντίστοιχα. Το υλικό που φέρει το Στρώμα Memory Foam που πραγματοποιεί αυτή την καταπληκτική ιδιότητα για εσάς είναι το Visco Elastic Memory που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ανατομικά υλικά σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός χρήσης τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας αφρού μνήμης που προσαρμόζει άψογα το σχήμα του ανάλογα με την θερμότητα που εκπέμπει το σώμα, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες του σώματος και απορροφάει την ενέργεια και τις δονήσεις. Οι παραπάνω ιδιότητες το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για στρώματα.

Το εξωτερικό του ύφασμα είναι πλεκτό,  γεγονός που συμβάλλει στην εξαιρετική απαλότητα της υφής του και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων/μικροοργανισμών (ακάρεα).
Διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ στις 2 πλευρές του (σε σχηματισμό «Γ») για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο, όσες φορές χρειαστεί. Το ύφασμα του στρώματος έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, σύμφωνα με τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού OEKO-TEX® Standard 100.

Υλικά:

  1. Visco Elastic Memory Foam Τελευταίας γενιάς και υψηλής τεχνολογίας 7cm
  2. Comfort Foam (30kg/m3) 13cm
  3. Ύφασμα Πλεκτό Aloe Vera αδιαπέραστο από ακάρεα
  4. Περιμετρικό φερμουάρ, για αφαίρεση του καλύμματος

Σειρά Kinetic:

Τα στρώματα της σειράς Kinetic της AfrOnline ξεχωρίζουν για την ελαστικότητα, την ευκαμψία και την αντοχή τους στον χρόνο. Δεν περιέχουν ελατήρια στο εσωτερικό. Ο συνδυασμός των υλικών Foam, Memory και Latex απορροφά τις δονήσεις και το στρώμα προσαρμόζεται άψογα στο σχήμα του σώματος. Προσφέρει υγιεινό ύπνο, προστατεύει από την εκδήλωση αλλεργιών και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Διαστάσεις:

Διαθέσιμο σε 17 μεγέθη: από (80cm x 200cm) έως (160cm x 200cm) ή παραγγείλετε τις συγκεκριμένες διαστάσεις που σας εξυπηρετούν (π.χ 90cm x 190cm) στο +30 2310-588.088 ή στο info@afronline.gr ή ως Σημείωση στην Οnline παραγγελία σας.

Το ύψος του στρώματος μπορεί να παρουσιάζει απόκλιση +/- 1.5cm, λόγω της φύσης των υλικών.

Στρώματα AfrOnline:

Όλοι οι τύποι στρωμάτων της AfrOnline κατασκευάζονται από επιλεγμένα, πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους, υλικά, ενώ η παραγωγή τους ελέγχεται σε όλα τα στάδιά της με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Η επιλογή του στρώματος που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσετε έναν ξεκούραστο ύπνο.

Οι τιμές είναι τελικές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και τα έξοδα αποστολής, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις και τεχνάσματα.